راهنمای خرید پرینتر لیبل زن

با استفاده از لیبل پرینتر براحتی می‌توان انواع بارکد و لیبل قیمت را بر روی کاغذ‌های برچسبی چاپ کرد. توجه کنید کار دستگاه لیبل پرینتر (label peinter) ساخت لیبل نیست بلکه لیبل را بر روی کتغذ برچسب‌دار چاپ می‌کند. امروزه در اکثر کسب و کارها از بارکد لیبل استفاده می‌شود که تاثیر بسزای در افزایش سرعت فروش، انبارگردانی و مدیریت موجودی دارد. توجه کنید که لیبل پرینتر با فیش پرینتر از لحاظ نتیجه عملکرد کاملا متفاوت هستند. 

انواع پرینتر لیبل زن از لحاظ تکنولوژی

پرینتر لیبل زن مدل ریبونی (Thermal Transfer)

پرینترهای لیبل زن ریبونی از تکنولوژی انتقال حرارت یا TT  برای چاپ لیبل‌های با کیفیت و ماندگاری بالا استفاده می‌کنند. این سبک از لیبل پرینترها امکان چاپ انواع لیبل (کاغذی، پی وی سی، متال و … ) را دارد و به عبارتی هیچ محدودیتی در چاپ لیبل ندارند.

پرینتر لیبل زن ریبونی در دو مدل رومیزی و صنعتی تولید می‌شود. خرید لیبل پرینتر رومیزی برای کسب و کارهایی با حجم چاپ کم و متوسط مناسب است و برای مشاغل صنعتی که نیاز به استفاده مداوم و در حجم بالا است نمونه صنعتی پیشنهاد می‌شود. عدم وابستگی به استفاده از کاغذ خاص مهمترین ویژگی پرینتر لیبل زن ریبونی  است و به همین علت به آن‌ها پرینتر بدون محدودیت گفته شده و از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون‌به‌صرفه هستند.

پرینتر لیبل زن مدل حرارتی مستقیم (Direct Thermal)

پرینتر لیبل زن حرارتی نسبت به مدل ریبونی دارای یکسری محدودیت است و به همین علت از محبوبیت کمتری برخوردار است. خرید لیبل زن حرارتی مستقیم (DT) به علت عدم نیاز به ریبون جوهری به دلیل کاهش هزینه چاپ برچسب مقرون بصرفه تر است. لیبل زن حرارتی محدودیت‌هایی در نوع لیبل چاپی دارند و به همین دلیل کاربرد محدودی دارند.

با توجه به تنوع بالای پرینتر لیبل‌زن‌های موجود در بازار ( برند، قیمت، تکنولوژی، عملکرد و ...) در ادامه قصد داریم به معرفی مهمترین فاکتورهای موثر در خرید بهترین پرینتر لیبل زن بپردازیم.

انواع لیبل پرینتر زن از لحاظ کاربرد

لیبل پرینترهای رومیزی: این نوع از چاپگر ها ظرفیتی در حدود 1000 تا 2000 چاپ لیبل در روز را دارند و معمولا برای دفاتر کوچک و خرده فروشی ها استفاده می شود.

چاپگر بارکد نیمه صنعتی: این نوع چاپگرها نسبت به لیبل زن های رومیزی ظرفیت بالاتری در حدود 3000 تا 5000  چاپ در روز را دارند. برخی از پرینتر لیبل زن‌های نیمه صنعتی امکان چاپ در ابعاد 8 اینچ را دارند و یکی از بهترین گزینه‌ها برای تولیدی‌ها هستند.

لیبل پرینتر های صنعتی :از مهمترین مشخصه‌های این لیبل‌زن‌ها ظرفیت بالا حدود 20هزار چاپ در روز است. لیبل‌پرینتر‌های صنعتی نسبت به نمونه‌های رومیزی و کمری از مقاومت بیشتری در مقابل آلودگی و ضربه برخوردار دهستند.

لیبل پرینتر کمری: این مدل نیازی به اتصال به سیستم کامپیوتری ندارد و مخصوص چاپ برچسب در حین حرکت است.  محدودیت ظرفیت چاپ یکی از مهمترین معایب این دستگاه است.

مهمترین نکات برای خرید بهترین پرینتر لیبل زن

توانایی و حجم چاپ

چاپگرهای بارکد به چهار دسته پرینتر رومیزی، نیمه صنعتی، صنعتی و کمری تقسیم بندی می شوند. هر کدام از موارد گفته شده حجم خاصی از چاپ را پشتیبانی می‌کند. بنابراین حجم چاپ از مهمترین فاکتورهای موثر در انتخاب دستگاه است، به عنوان مثال در محیط‌های صنعتی با حجم بالای چاپ استفاده از پرینتر لیبل زن رومیزی غیر منطقی است و باید از نمونه‌های صنعتی و نیمه صنعتی استفاده شود.

مکانیزم چاپ

پرینتر های لیبل زن از دو مکانیزم چاپ حرارتی مستقیم (Direct Thermal) و چاپ انتقال حرارتی (Thermal Transfer) بهره می برند. در پرینترلیبل زن حرارتی مستقیم با تابش مستقیم حرارتاطلاعات روی برچسب چاپ می شود. این مدل دارای قیمت مناسب و کارایی ساده ای است. هرچند برچسب های چاپ شده با لیبل زن حرارتی مستقیم از دوام کمی (حدود 6 ماه) برخوردار است. اما چاپ لیبل به روش انتقال حراراتی که از طریق انتقال گرما به سمت ریبون از دوام بالاتری برخوردار است ودر شرایط کارآگاهی و انباری درحدود 20سال دوام دارد.

وضوح چاپ

از دیگر عواملی موثر در خرید پرینتر لیبل زن وضوح مورد نیاز برای چاپ بارکد بر روی برچسب است (تعداد نقاط چاپ شده در هر اینچ "DPI" ). معمولا لیبل پرینترهای موجود در بازار وضوح 203، 300 و 600 را پشتیانی می‌کنند.

اتصال

شرایط محیطی که قرار است لیبل زن در آنجا استفاده شود یکی دیگر از مواردی است که در انتخاب بهترین پرینتر لیبل زن به شما کمک می‌کند. در صورتی که محل قرار گیری پرینتر از سیستم کامپیوتری شما دور است، عملا استفاده از پورت USB جالب نیست و بهتر است از دستگاهی استفاده شود که مجهز به پورت WIFI و امکان اتصال بی‌سیم است.

حداکثر عرض چاپ

پرینترهای موجود در بازار قابلیت چاپ با عرض‌های متفاوت دارند. بنابراین بسته به نوع کسب و کار خود باید دستگاهی را انتخاب کنید که حداکثر عرض پرینت مورد نیاز را برای شما پشتیبانی کند ( با افزایش عرض برچسب ابعاد بارکد خوان نیز بزرگتر می‌شود). معمولا فیش پرینترهای رومیزی در یک دسته و ابعاد 12 میلی متری چاپ برچسب تقسیم بندی می شود.

قیمت لیبل پرینتر زن

عوامل مختلفی در تعیین قیمت پرینتر لیبل زن موثر است. کمپانی تولید ککنده، تکنولوژی مورد استفاده در دستگاه، وضوح چاپ،ابعاد ( صنعتی و غیر صنعتی و...).

برترین برند‌های تولید کننده پرینترهای لیبل زن

علاوه بر شرکت‌های خارجی تعدادی از تولید کنندگان داخلی نیز پرینتر لیبل زن‌هایی برای مصارف صنعتی و فروشگاهی عرضه کرده اند.  برترین برندهای این عرصه عبارتند از اپسون (epson)، بیسکولون (bixolon)، پرینتر لیبل زن پوستک، پرینتر لیبل زن اس ان بی سی، پرینتر لیبل زن رونگتا و ....

-2%
8,720,000 تومان

سرعت و عرض چاپ 100 M/s- حداکثر 106 mm
وضوح چاپ 300~203 DPI
روش چاپ حرارتی (باریبون و بدون ریبون)
وزن 2900 گرم
نوع هد توشیبا ژاپن

-4%
8,200,000 تومان

سرعت و عرض چاپ 127 M/s- حداکثر 108 mm
رزولوشن  203 DPI
روش چاپ حرارتی و ریبون 
نوع اتصال  USB
ریبون 300 متری
 

-2%
ناموجود
17,440,000 تومان

سرعت چاپ 100 میلی متر در ثانیه
عرض و وضوح چاپ حداکثر 106 میلی متر- 200 DPI
نوع هد توشیبا ژاپن
ابعاد 236mmx 291mmx 199mm
وزن 2800 گرم

ناموجود

وزن 2300 گرم
نوع هد حرارتی Thermal Head
روش چاپ  حرارتی با ریبون/ حرارتی مستقیم
عرض چاپ  104 میلی متر
سرعت چاپ   75 میلی متر در ثانیه

ناموجود

وزن 2400 گرم
نوع هد حرارتی Thermal Head
روش چاپ  حرارتی با ریبون/ حرارتی مستقیم
عرض چاپ  104 میلی متر
سرعت چاپ   103 میلی متر در ثانیه

ناموجود

سرعت و عرض چاپ 100 M/s- حداکثر 108 mm
رزولوشن  203 DPI
روش چاپ حرارتی (باریبون و بدون ریبون)
وزن 2900 گرم
ریبون 300 متری
 

-3%
ناموجود
7,000,000 تومان

وزن 2300 گرم
نوع هد حرارتی Thermal Head
روش چاپ  حرارتی با ریبون/ حرارتی مستقیم
عرض چاپ  104 میلی متر
سرعت چاپ   300 میلی متر در ثانیه